2016 m. rugpjūčio 15 d., pirmadienis

kuom skiriasi ,,Ypatingai nuostabus'' nuo ,, Nastabus''

Dabar kai vyksta olimpinės žaidynės labai lengva paaiškinti.Kai kuriems sportininkams užtenka būti dešimtuke, kai kuriems dar žemiau ir jie sako nuostabu. Kai kurie lipa ant garbės pakylos ir tuomet manau šiai mažai šaliai drąsiai gali sakyti - ,,Aš/mes pasirodėme ypatingai nuostabiai''.
Aliai žaidžia regioninėse žaidynėse ir siekia maksimumo arba būti pirmi. Kaip niekada suprantu sportininkus kurie įveikė tą atrodo nematomą atkarpą nuo ,, nuostabu'' iki ,, ypatingai nuostabu''. Matyt pati trumpiausia ir pati sunkiausia atkarpa.....
Aliai nuo 2011 metų yra booking.com sistemoje. Pradėjome pamažu , o dabar esam jau seni vilkai. Pateiktame grafike matosi mūsų darbo rezultatai, o tiksliau svečių vertinimai. Pradėjom nuo nuostabaus anot booking įvertimo 9,1 2011 metais ir po truputi tobulėjome iki ypatingai nuostabaus vertinimo šiais metais. Tai darė mūsų svečiai, o ne kokia nors kreiva komisija.Taip aukštai dar niekada nebuvome. Esame pirmi Utenos rajone ir top 10 visoje rytų Lietuvoje. Kai po mūsų aštunti tokie gigantai kaip SPA Vilnius Anykščiai, aš suprantu , kad atidavėm viską ką galim ..... Labai Ačiū visiems mus vertinusiems. Kaip ir kiekviename darbe būdavo sunkių dienų, nuovargio ir pan. Pasiektas tikslas atperka viską ! Dar kart ačiū visiems mūsų svečiams !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentarų nėra: